holbaek-lejeboliger.dk: Lejebolig i Holbæk

Lejebolig i Holbæk

Om Holbæk

Holbæk er en fjordby med beliggenhed på Nordvestsjælland, blot omkring 60 kilometer fra hovedstaden, København. I Holbæk er der 28.538 indbyggere i 2019, hvilket gør byen til den største by i Nordvestsjælland. Indtil begyndelsen af 1960'erne var Holbæks udstrækning syd for jernbanen meget begrænset, men grundet stor ekspansion af både boliger og erhverv er byen nu blevet større og strækker sig også over de sydlige marker. Siden 1980'erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og hertil har byen været blandt de fem hurtigst voksende i 2000'erne. Grundet de gode trafikale forbindelser til København og Roskilde, via både motorvej og jernbane, er en stor del af byens erhvervsaktive beskæftiget uden for kommunen. Hermed er der gode jobmuligheder som beboer i byen.

 

Virksomhed i Holbæk

De største virksomheder i Holbæk er i dag finanskoncernen Sparekassen Sjælland, der både driver bank, forsikring og ejendomsmægler og har flere filialer over det meste af Sjælland, samt busselskabet DitoBus. Byen danner også rammmer for plastindustri, mediehus/avistrykkeri, samt medicinalindustri herunder virksomheden Pharmacosmos. Derudover er Holbæk Sygehus et af de fire store akutsygehuse i Region Sjælland.

 

Værd at besøge i Holbæk

-          - Andelslandsbyen Nyvang

-          - Tuse Næs Kunsthåndværk

-          - Holbæk Havn

-          - Færgefarten Orø-Holbæk

-          - Naturskolen Ved Orøstrand

 

Holbæks geografi

I Holbæk er der 28.538 indbyggere i 2019, og har et areal på 578,7 km².

 

Links om Holbæk

-          Om Holbæk på Wikipedia

-          Link til Holbæk Kommune

-          Kort over Holbæk

-          Visit Holbæk

-          Erhvervslokaler i Holbæk

-          Søg erhvervslejemål i Holbæk

 

Søger du bolig?

Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Dette website er skabt af en af Danmarks førende portaler for udlejning af lejeboliger. Søger du lejebolig, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over stort set alle relevante lejeboliger på markedet. Med lidt held har du fundet den lejebolig du søger på fem minutter!